CINE SUNTEM

I. Cine suntem / Despre Serpico 

Serpico Trading este o companie de renume pe piaţa românească de import şi distribuţie de produse alimentare. Înfiinţată în anul 1993, Serpico Trading şi-a desfăşurat activitatea sub egida profesionalismului, confirmându-şi astfel poziţia de lider.  

Activitatea companiei se împarte în două mari categorii:

importul de produse alimentare

Parteneriatele de încredere pe care le-am consolidat cu producători europeni de renume ne-au permis să aducem pe piaţa românească o serie variată  de produse alimentare congelate şi ambientale, pentru care să asigurăm distribuţia naţională. Printre partenerii noştri străini, se numără: Bonduelle,Fillipo Berio,Siblou,Adriana, Maseko, La Bianca,  Vic. 

distribuția de produse alimentare

Tradiţia companiei pe piaţa românească ne-a facilitat încheierea de parteneriate durabile cu producătorii autohtoni pentru distribuţia naţională de produse alimentare de calitate, Dintre aceştia, amintim: Prutul, Hame, Euromel.

Compania Serpico Trading şi-a dezvoltat o reţea performantă de logistică pentru distribuţia de produse alimentare proaspete, dar şi pentru cele refrigerate şi congelate.

Calitatea serviciilor noastre este confirmată şi de certificatul ISO 9001:2008 şi de aprecierea UKAS – Quality Management.